Spørgsmål Og Svar

Vil du have mere information om Zotrim før du køber?

Vi har listet de hyppigst stillede spørgsmål nedenfor. Hvis du ikke finder svar på netop dit spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Zotrim FAQs

Zotrim er designet til at hjælpe dig med at få kontrol over dine spisevaner og reducere dit madindtag. Ved at hjælpe dig med at føle mæthed hurtigere og i længere tid, kan Zotrim hjælpe dig med at spise mindre portioner og modstå at spise usunde mellemmåltider.

De tre planteekstraker i Zotrim er velkendt for deres opkvikkende effekter, som øger dit energiniveau og hjælper dig til at forbrænde flere kalorier.

Zotrim er lavet af naturlige ingredienser uden bivirkninger, hvilket betyder at uanset hvad dine mål er, kan du fortsætte med at tage Zotrim så længe du har behov. Et sundt mål for vægttab er 0,5-1 kg om ugen, afhængig af dit kalorieindtag og aktivitetsniveau.

Når du har nået dit mål kan du enten fortsætte med Zotrim for at vedligeholde dit vægttab eller du kan stoppe. Hvis du oplever at du begynder at tage på igen, kan du evt. starte med Zotrim igen, indtil du er sikker på du har genvundet kontollen.

Gennem erfaring har vi lært, at det er bedst at tage Zotrim ca. 15 minutter før du spiser. Hvis du glemmer at tage dem, så bare rolig; tag Zotrim med et glas vand lige før eller undervejs i dit måltid.

Hvis du ikke er vant til at spise morgenmad, anbefaler vi at du tager en enkelt dosis af Zotrim om morgenen og yderligere 2 doser sammen med dine øvrige hovedmåltider.

Ja, i moderate mængder. Men fordi alkohol indeholder unødige kalorier, anbefaler vi at du begrænser dit indtag. Hvis du drikker for meget, vil det bidrage til at øge din vægt, men også sænke dine hæmninger omkring den mad du indtager.

For at opnå de bedste resultater af Zotrim, anbefaler vi at du tager fuld dosis. Fordi Zotrim er lavet til at gøre dig mere mæt og tilfreds, vil det at springe over en gang imellem sinke din vægttabsproces.

Zotrim kan hjælpe til at styre hvor meget du spiser, men hvad du spiser er også vigtigt. Du bør tage kontrol over din mad, og sikre at du ikke får for meget fedt i din kost. For at sikre du træffer de rigtige madvalg, anbefaler vi følgende:

Erstat fedtrig mad, så som sødmælk, fløde, smør, ost, stegt mad og chips med alternativer, der har mindre fedt: Skummetmælk, fedtfattig ost og pållæg, kogte eller bagte kartofler.

Brug grill og kog din mad, hellere end at stege maden. Se på næringsindholdet på al færdigmad. Hvis det har et højt indhold af fedt, så kig efter et fedtfattigt alternativ.

Start dagen med en god morgenmad og lad være med at springe måltider over. Det er bevist at det øger sandsynligheden for at overspise og vælge usundt ved senere måltider.

Husk: alkohol indeholder mange kalorier, så begræns dit indtag.

Selvom du ikke behøver at motionere for at få resultater med Zotrim, har motion vist sig at være et vigtigt bidrag til langvarigt vægttab. Motion er vigtig i ethvert vægttabsprogram, da forbrændingen øges og du derfor forbrænder flere kalorier henover dagen.

Motion er også essentielt for at forebygge mange sygdomme, som fx diabetes og hjertesygdomme. Ved at lave selv den mindste forandring i dit liv, kan du forøge dit energiniveau og forbrænde flere kalorier. Prøv at tage trapperne, fremfor elevatoren. Lad bilen stå og gå på indkøb eller prøv at indarbejde en 30 minutters gåtur i din hverdag.

Prøv at finde tid i løbet af ugen til aftalte motionstider, som fx at svømme med familien i weekenden, prøv et nyt motionshold med en ven eller tag på cykeltur med din bedre halvdel.

Zotrim er lavet af planteekstrakt, hvilket betyder det er fri for animalsk materiale og fedt.

Selvom Zotrim er lavet af naturlige produkter, anbefaler vi ikke du tager Zotrim hvis:

– Du er under 18 år

– Du er gravid eller ammer

– Du er sensitiv overfor koffein

Så vidt vides reagerer Zotrim ikke med nogle typer medicin. Dog anbefaler vi, at du taler med din læge, hvis du er i tvivl om Zotrim og din medicin.

Ligeledes, hvis du føler dig sløj på noget tidspunkt mens du tager Zotrim, anbefaler vi at du stopper med at tage vores tilskud indtil du har det bedre igen.

Som kosttilskud med 3 naturligt ingredienser fra planteekstrakt, har Zotrim en stærk sikkerhedshistorik, uden kendte bivirkninger registreret i de indledende forsøg. Meget sjældent har enkelte kunder følt en smule kvalme i begyndelsen. Vi anbefaler at du kontakter din læge, hvis du er i tvivl om Zotrim.

1 dosis Zotrim indeholder 75mg koffein, hvilket svarer til 1 kop kaffe. Så hvis du er sensitiv eller lider af bivirkninger overfor koffein, anbefaler vi at du skærer ned på andre koffeinholdige drikke.

I det meget usandsynlige tilfælde hvor du føler du syg mens du tager Zotrim (uanset om det er associeret med Zotrim eller ej), bør du stoppe med at tage tabletterne omgående. Ligeledes, hvis dine symptomer ikke stopper, bør du kontakte din læge.

1 dosis Zotrim indeholder 75mg koffein, hvilket svarer til 1 kop kaffe. Så hvis du er sensitiv eller lider af bivirkninger overfor koffein, anbefaler vi at du skærer ned på andre koffeinholdige drikke.

Så vidt vides, påvirker Zotrim ikke nogle typer medicin.

Ja, der er ingen grund til at personer med diabetes ikke kan tage Zotrim. Dog anbefaler vi alle med diabetes at konsultere deres læge inden de begynder med Zotrim.

Der er ikke noget der tyder på at Zotrim ikke kan tages sammen med Thyroxin.

Dog anbefaler vi alle, der tager medicin, at konsultere deres læge inden de begynder med Zotrim.

Som et naturkosttilskud kan Zotrim tages med orale præventionsmidler, uden at det påvirker brugen.

Vi anbefaler at du ikke tager Zotrim hvis du er gravid eller ammer. Dog kan Zotrim være god hjælp til at genvinde kontrol over din vægt efter fødsel og amning.

Der er ikke noget andet som Zotrim

Zotrim er det mest respekteret og bedst dokumenterede slankeprodukt på markedet.

BESTIL NU