Succes Historier

Tænker du at vægttab betyder en konstant kamp mod sult, træthed og apati?

 

Zotrim har hjulpet tusinder af fok som dig med at tabe sig uden kamp.

Her er nogle af vores yndlings succeshistorier fra vores dejlige kunder:

Heidi Lambeth, var en størrelse 52, nu er hun størrelse 40

Hvis du er småbørns forælder, ved du hvor let det er at lade din spisevaner glide.

Efter i årevis at have spist af børnenes rester og spist store måltider sent om aftenen når børnene var kommet i seng, steg Heidis vægt til 103 kg.

Men Zotrim gav hende viljestyrken, hun behøvede til at modstå de usunde mellemmåltider og til at få kontrol over sine portionsstørrelser. Hun gik en kjolestørrelse ned allerede i de første uger hun brugte Zotrim. To år senere er hun en glad og tilfreds størrelse 40.

“Min mand kalder mig en ”fræk mama” nu! Og han har tabt sig grundet de mindre portionsstørrelser jeg serverer nu. Det var virkelig svært med to små børn. Som fuldtids mor havde jeg ikke tid til at spise ordenligt selv, så jeg spiste bare rester i løbet af dagen og når så ungerne var lagt i seng, ville jeg lave et stort måltid til mig og min mand – min portion rakte til i hvert fald to personer, men jeg tænkte, at siden jeg ikke havde spist ordenligt hele dagen, var det ok at indhente det forsømte ved at spise mere om aftenen. Zotrim har hjulpet mig til bedre at styre hvordan jeg spiser, og som familie er vi meget sundere nu end før vi startede med Zotrim, fordi jeg giver mine gode spisevaner videre til hele familien.“

Sharon Briers, var størrelse 44, bruger nu størrelse 38

Tusindvis af kvinder kæmper med at tabe de ekstra graviditetskilo.

Sharon tog mere end 25 kg på mens hun var gravid, og gik fra størrelse 38 til 44. Efter at have været på en striks kur med få kalorier, hvor hun bare blev endnu mere miserabel, prøvede Sharon Zotrim.

Det var ikke længere nødvendigt at skulle overhøre fristelsen til at spise, og uden markant at ændre sin kost eller motionsplan er hun nu tilbage i sin størrelse 38.

”Jeg burde have nydt at være nybagt mor, men i stedet blev jeg mere og mere ked af det og følsom omkring min vægt. Jeg følte mig virkelig selvisk for at bekymre mig om mit vægt, når jeg var velsignet med en dejlig og perfekt baby. Jeg ved at graviditetskilo er normale og ikke noget at være flov over, men jeg følte mig stadig som en fiasko.

Men samtidig frygtede jeg at gå på kur, fordi jeg elsker mad – det var sådan en vigtig del af mit liv! Jeg prøvede måltidserstatninger, men de gjorde mig bare endnu mere elendigt til mode – de er bare ikke rigtig mad, vel! Zotrim er så nemt at indarbejde i min travle hverdag, og det er så effektivt til at hjælpe mig til at spise mindre. Jeg oplevede at jeg kunne spise helt normalt igen, men fordi jeg ikke overspiste eller spiste mellemmåltider, kunne jeg komme af med alle graviditetskiloene og nu ser jeg ud igen som før jeg blev gravid!”

Louise Hilborne vejede 90 kg, nu er hun størrelse 38

Louise var skeptisk overfor slankepiller, men hun oplevede sin bedste veninde tabe sig med Zotrim og håbede det ville gøre det samme for hende. Et travlt arbejde og lange dage, betød at Louise spiste på farten og ofte mellemmåltider. Når det blev weekend, havde hun ingen motivation til at være aktiv efter en hektisk arbejdsuge.

Hun var træt af at gemme sin krop under løstsiddende tøj, men havde svært ved at slanke sig fra 89 kg, så Louise prøvede Zotrim.

Bedre og sundere madvalg var pludselig lette at træffe, selv på farten. At motionere i weekenderne var ikke en sur pligt længere. Nu er Louise størrelse 38 og glad for at hun prøvede Zotrim.

”Jeg har prøvet mange slags vægttabspiller tidligere, men ingenting virkede. Så jeg regnede heller ikke med at Zotrim ville virke. At afprøve Zotrim har vist sig at være den bedste beslutning, jeg har truffet i årevis.

Det der hjalp mig mest var den forskel jeg oplevede i mit energiniveau. Jeg plejede at arbejde lange dage og følte mig altid træt. Jeg gad simpelthen ikke motionere, selv når jeg havde tiden til det. Men med Zotrim følte jeg mig meget mere energisk og med meget større chance for at være aktiv i weekenderne; det er det der virkelig hjalp mig til at tabe mig. Det er også godt for mit arbejde – jeg behøver ikke længere bekymre mig om at falde i søvn under et vigtig møde!”

Buhle Mncube, tog 20 kg på, nu er hun størrelse 40

Da Buhle flyttede til England fra Sydafrika i 2009 og begyndte at lide af slem hjemve, gav hun efter for fristelserne og begyndte at spise usundt og for meget.

På trods af at hun motionerede jævnligt, steg vægten stødt og hun tog 20 kg på på kun et år.

Stålsat på at tabe sig før hun skulle besøge Sydafrika, endte Buhle med at kunne fremvise en flottere figur til venner og familie end da hun rejste, takket være Zotrim. Og fordi hun fortsætter med at tage Zotrim på sin rejse var Buhle imponeret over at kunne fastholde vægten, selv efter at have nydt sin mors hjemmelavede mad.

”Jeg havde ikke før taget piller for noget som helst, men jeg havde intet at tabe. Selvom jeg tog i fitnesscenter et par gange om ugen, overspiste jeg så meget, at jeg ikke tabte mig. Jeg spiste alt for meget junk food, fordi det var det eneste der fik mig til at få det bedre, når jeg var væk hjemmefra.

Da jeg startede på Zotrim, forsvandt min hungren efter chips og søde sager, som jeg var blevet vant til at spise hele tiden og fik mig helt klart til at føle mig mere mæt hurtigere. Så fordi jeg havde kontrol over mine måltider, begyndte tiden i motionscenteret at give afkast og jeg endte med at se bedre ud end jeg gjorde inden jeg flyttede til England!”

"Har holdt min vægt nede det seneste år."

S. Driver
West Yorkshire

"Jeg har tabt 7 kg med Zotrim."

Y. Haley
Tyne & Wear

"Har hjulpet mig med at tabe 19 kg indtil videre…"

D. Lawrie
Glasgow

"Fordi jeg er mere mæt, behøver jeg mindre mad."

D. Crellin
Bristol

"De eneste slankepiller jeg har taget, der faktisk virker uden bivirkninger."

T. Smith
Wolverhampton

"Jeg har tabt 3 kg og er meget tilfreds. Jeg har købt mere Zotrim."

Florence
Mablethorpe

"Det gør det, der står på æsken."

Michelle
London

"Jeg synes de er rigtig gode og de hjælper."

Amanda
Cornwall

Skriv din egen succeshistorie

Bliv en del af fællesskabet og oplev Zotrims livsændrende kraft.

BESTIL NU