Hvorfor virker det?

Bevist vægttab med Zotrim

Der er hundredvis af produkter derude, der siger de kan hjælpe dig til vægttab. Hvorfor er Zotrim noget særligt?

Med 5 kliniske forsøg, der støtter Zotrim og over 10 offentliggjorte artikler i videnskabelige tidsskrifter, er Zotrim det mest undersøgte og beviste vægttabsprodukt på markedet.
Vi synes det gør det ret særligt.

Zotrim hjælper så du spiser mindre

Gæsterne ved en buffet der havde taget Zotrim, spiste 112 færre kalorier i snit, spiste mindre mad med meget fedt og sluttede med at spise 3 minutter før dem der ikke tog Zotrim(1).

Zotrim får dig til at føle dig mæt i længere tid

De der fik placebo var 38 minutter om at tømme mavesækken, mens de der tog Zotrim brugte hele 58 minutter(2), hvilket betyder de var mætte i længere tid.

Zotrim gør det let at sige nej til usunde mellemmåltider

I en gruppe af 73 overvægtige fra sundhedssektoren sagde 65%, at de ofte var sultne og tit spiser usundt mellem måltiderne.

Kun 15% sagde dette efter de havde taget Zotrim i 4 uger(3).

Zotrim Hjælper Dig Til At Blive Mere Aktiv

De forfriskende effekter af Zotrims ingredienser Guarana og Yerba Maté er velkendte, og koffein er meget velkendt for at forbedre opmærksomhed. Dobbelt blindede undersøgelser om træning viste at koffein forbedrede ens præstation med 12%.

Zotrim øger de gavnlige effekter af motion

De der fik Zotrims ingrediens Yerba Maté ekstrakt en time for de motionerede forbrugte 24% mere energi fra fedt, end dem der tog placebo(5). Dette betyder at førstnævnte brugte mere fra deres fedtlagre som energi til træningen, end de andre gjorde.

Zotrim virker selv uden motion og slankekur

Selvom det er mest effektivt når man følger en sund kost- og motionsplan, har de der tager Zotrim tabt 10 gange så meget vægt, som dem der tager placebo(2) uden en speciel kost- og motionsplan.

Zotrim slår receptpligtige produkter i tests

Sammenlignet med placebo, er Zotrim en mere effektiv og hurtigere måde at tabe sig på i forsøgene, end de tre største receptpligtige lægemidler sammen med en kontrolleret diæt.

Der er ikke andre produkter som Zotrim

Zotrim har været brugt af personer som dig i over 15 år på grund af den beviste, unikke formula.

Og fordi Zotrim opskriften er patenteret (6) vil du kun finde den i Zotrim.

Vores internationale team af medicinske videnskabsfolk har brugt årevis på at udvikle og teste Zotrims stærke vægttabsformular. Dens unikke kombination af stykende Sydamerikanske planteekstrakter hjælper dig til at tabe dig, ved at genvinde kontrol over dine spisevaner og motivere dig til at blive mere fysisk aktiv.

Hvad er Zotrims ingredienser?

Yerba Maté – blad ekstrakt

Yerba Maté blade har længe været brugt i Sydamerika til at hjælpe med at reducere sult og træthed. Det har flere antioxidanter end grøn te og har en opkvikkende effekt, og øger også dit energiniveau når du motionerer. Dette betyder at du ikke bare kan føle dig mere aktiv, men at den motion du dyrker vil være endnu mere frugtbar, fordi du forbruger mere af dine fedtlagrer. Yderligere forskning viser at Yerba Maté endda har evnen til at forebygge at du danner flere fedtceller(7), hvilket betyder du kan forebygge fremtidig vægtøgning.

Guarana – kerneekstrakt

Der er en grund til at Guarana er en nøgle ingrediens i energidrikke; det indeholder mere koffein end kaffe. Sammen med den meget stimulerende effekt, forhøjer Guarana dit stofskifte, hvilket gør at mere fedt bliver frigivet fra dine fedtceller til dit blod for at blive forbrugt som energi.

Damiana – bladekstrakt

Historisk er det blevet brugt i urtemedicin og er kendt for sin milde humørberigende effekt. Hvis du har tendens til at trøstespise, vil det være lettere at modstå trangen til at ty til mad, når tingene ser sorte ud. Men de rigtige vægttabsfordele fra Damiana er først tydeliggjorte når det blandes med Guarana og Yerba Maté, og udgør Zotrims unikke opskrift; en kombination som giver dig styrke over dine spisevaner.

Koffein

Det er velkendt at koffein kan forbedre energiniveauer. Det tilsatte koffein i Zotrim vil give dig energi og liv, samt øge din opmærksomhed og koncentrationsniveauer. Dette gør det endnu lettere for dig at tabe dig, fordi det bliver lettere at være mere fysisk aktiv.

Vitamin B3 og Vitamin B6

Som en vigtig del af din daglige kost, er B-vitamin vigtig for at omdanne maden du spiser til energi. De ekstra B3 og B6 i Zotrim støtter et normalt, energifyldt stofskifte og hjælper til at reducere træthed og følelsen af at være udmattet, hvilket er en normal følelse når man er på diæt og slankekur.

Det er den unikke kombination af Yerba Maté, guarana og Damiana ekstrakt som udgør Zotrim’s extraodrinære vægttabs virkning.
Og husk, at fordi dens formula er patenteret, vil ingen andre vægttabsprodukter give de samme fordele som Zotrim.

Der er intet andet som Zotrim

Vælg Zotrim, det mest forskede og veldokumenterede vægttabsprodukt derude.

BESTIL NU
 • Kliniske Studier / Referencer

  (1) Harrold, J.A. et al (2013):  ‘Acute effects of a herb extract formulation and inulin fibre on appetite, energy intake and food choice’. Appetite 62, 84-90.

  (2) Andersen, T. and Fogh, J. (2001):  ‘Weight loss and delayed gastric emptying following a South American herbal preparation in overweight patients’. Journal of Human Nutrition and Dietetics, Vol. 14, pp. 243-250.

  (3) Ruxton, C.H.S., Kirkwood, L., McMillan, B., St John, D. and Evans, C.E.L. (2007):  ‘Effectiveness of a herbal supplement (ZotrimTM) for weight management’. British Food Journal, Vol. 109, pp. 416-428.

  (4) Doherty, M. and Smith, PM. (2004): ‘Effects of caffeine ingestion on exercise testing: a meta-analysis’. International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism, 14(6):626-46

  (5) Alhaktib, A. (2014): ‘Yerba Maté (Ilex paraguariensis) ingestion augments fat oxidation and energy expenditure during exercise at various submaximal intensities’. Nutrition & Metabolism 2014, 11:42

  (6) European Patent Number EP 1037644

  (7) Gambero, A. and Ribeiro, M.L. (2015): ‘The Positive effects of Yerba Mate (Ilex paraguariensis) in Obesity’. Nutrients, 7, 730-750.